Mikor lát egy Fiziatrisztus hátfájás

Mikor lát egy Fiziatrisztus hátfájásA hátfájás sokunk számára gyakori panasz. De honnan tudod, hogy mikor kell orvoshoz menned? Itt van néhány kérdés és válasz a szakértőnktől, Dr. Casey Keatingtől.

Ha nem érzel hátfájást, akkor valószínűleg ismersz valakit, aki igen. Szakértők megjegyezte, 80 százaléka az emberek fog tapasztalni 14KRESTAURANT.COM valamiféle hátfájás az életüket, akkor is, ha fenntartják a tökéletes egészség. Hogyan segíthet a fizikoterápia enyhíteni a hátproblémákat? Dr. Casey Keating, a híres Orvosi Csoport-Fiziatriától, azért van itt, hogy többet mondjon.

Először is, mondja el, mi az a fiziatrika?

A fiziatrizmus célja a funkcionális képesség és életminőség helyreállítása az agyat, a gerincvelőt, az idegeket, a csontokat, az ízületeket, az ínakat, az izmokat és az inakat érintő fizikai károsodások esetén.

A gyógytornász a betegség vagy sérülés megelőzésére, diagnosztizálására és kezelésére összpontosít. Physiatrists teljesített képzés ezen a területen más, mert ahelyett, hogy a hangsúly a gyógymódot, a cél, hogy maximalizálja a betegek függetlenség napi tevékenységét, valamint életminőség javításában. Átfogó, betegközpontú kezelési terveket készítünk, és új és időtesztes kezeléseket használunk, hogy maximalizáljuk a betegek funkcióit és életminőségét.

Kapcsolódó: proaktív, fájdalommentes Hát tippekKapcsolódó: proaktív, fájdalommentes Hát tippek

Honnan tudod, mikor van itt az ideje, hogy egy gondozó a hátproblémák?

Sok hátfájásos beteget látok. A fájdalom lehet, hogy csak a hátadban van, vagy érezhetsz egy fájdalmat, ami a lábadon megy le. Lehet, hogy úgy érzi, izomfájdalom, lövés vagy szúró fájdalom, vagy korlátozott rugalmasság vagy Szakértők megjegyezte, 80 százaléka az emberek fog tapasztalni valamiféle hátfájás az életüket, akkor is, ha fenntartják a tökéletes egészség. Hogyan segíthet a fizikoterápia enyhíteni a hátproblémákat? mozgástere miatt a fájdalom. A legtöbb hátfájás fokozatosan javul az önellátás. Ha azonban ezek a tünetek nem javulnak, keresse fel gondozóját, hogy személyre szabhassa a kezelést az adott problémára. Azt is látni kell egy gondozási szolgáltató, ha elkezdi, hogy a hátfájás az első alkalommal, ha ön több mint 50 éves, van a kórtörténetben a rák, csontritkulás, szteroid használat, vagy a kábítószer-vagy alkohol visszaélés.

A hátfájdalomhoz gyakran kapcsolódó állapotok a következők:

Izom-vagy szalagtörzs

  • Kidudorodó vagy megrepedt lemezek
  • Arthritis
  • Csontrendszeri rendellenességek
  • CsontritkulásA hátfájdalomhoz gyakran kapcsolódó állapotok a következők:
  • Milyen gyógymódok állnak rendelkezésre a hátfájásra?

A gyógytornászok nem végeznek műtétet, de számos eljárási lehetőségük van a diagnózisra és a kezelésre. A kezelési terv tartalmazhat Ha azonban ezek a tünetek nem javulnak, keresse fel gondozóját, hogy személyre szabhassa a kezelést az adott problémára. Azt is látni kell egy gondozási szolgáltató, ha elkezdi, hogy a hátfájás az első alkalommal, ha ön több mint 50 éves, van a kórtörténetben a rák, csontritkulás, szteroid használat,  gyógyszereket, fizikoterápiát, spinális injekciókat és aktív terápiás gyakorlatot. Bár a cél mindig az, hogy a minimálisan invazív kezelést használja a fájdalom csökkentésére, néha agresszívebb kezelést kell alkalmaznunk, mint az injekciók. A kezelés, amit gyakran használok hátfájás az egyik a kép vezérelt eljárások rendelkezésre álló, amelyek használják, mint egy nem műtét, fájdalom-enyhítő beavatkozás.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *