Lehet, hogy a Merevedési Zavar a Vér Írja be Lehet kapcsolni?

Van két szó, amit senki sem akar hallani: a merevedési zavar. Az egyik fő oka annak, hogy egy ember tud ajánlani olyan sok idő, hogy fenntartsák az egészségügyi, a pénisz, pontosan azért, mert el akarja kerülni a fejlődés, a merevedési zavar.

Azonban ez a probléma sok más tényezők, mint egy oka van, amelyek közül néhány talán nem befolyásolható bármilyen ember

Azonban ez a probléma sok más tényezők, mint egy oka van, amelyek közül néhány talán nem befolyásolható bármilyen ember

Alapvető fogalmak,

Minden egyén a félelem, a merevedési zavar, de sok ember csak egy homályos elképzelés, hogy mi ez az egész puha, péniszek, hogy nem képesek áthatolni a hüvely, mert szégyen, a megalázásból a tulajdonosok. Szerint a Mayo Klinika, a merevedési zavar egyszerűen úgy határozzák meg, a képtelenség, hogy a merevedés fenntartása cég ahhoz, hogy a szex.”

Ez nem ugyanaz, mint a korai magömlés. Minden ember rendelkezik bizonyos esetekben, amikor a pénisz nem teljesít úgy, ahogy ő akarta, de az ember általában nem azt mondják, hogy a merevedési zavar, kivéve, ha a probléma visszatérő vagy krónikus.

Okok

Mint már említettük, nem lehet több tényezők, amelyek hozzájárulnak a fejlesztési, illetve folytatása a merevedési zavar. Sok esetben előfordulhat, hogy egy pszichológiai tényező is közrejátszott. Például a férfiak, akik depressziós vagy tapasztalat nagy stressz vagy a szorongás gyakran a szexuális életét érinti. A Libidó lehet hátrányosan befolyásolja, illetve epizód impotencia történhet.

Azonban ez a probléma sok más tényezők, mint egy oka van, amelyek közül néhány talán nem befolyásolható bármilyen embe

Egy másik pszichológiai probléma, amely befolyásolja a szexuális teljesítmény vonatkozik, hogy az állam az ember kapcsolata a partner; ha a kommunikáció hiánya, vagy sok anélkül, hogy a negatív érzéseket, ez befolyásolhatja a merevedési funkció is.

De a fizikai tényezők is szerepet játszanak. A cukorbetegség, a Parkinson-kór, sclerosis multiplex, metabolikus szindróma, peyronie-betegség zavarhatja az erekciós funkciót. Az elhízás vagy a túlzott alkoholfogyasztás vagy a dohányzás is lehet egy tényező, például alvási zavarok, bizonyos gyógyszerek, néhány prosztata kezelés. Pedig lehet, ezért a tényezők, amelyek az egészségügyi, a szív, mint például a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint, szívbetegség, illetve elzáródás, az erek.

A tanulmány

Egy friss tanulmány Az Archives of olasz Urológia, Andrology arra utal, hogy a vércsoport lehet oka. A “erekciós diszfunkciók engedélyezni, ha az ABO vércsoport?” tanulmány megvizsgálta, hogy a feljegyzések 350 embert, 111 közül szenved merevedési zavar. Amikor a kutatók ellenőrzött más tényezők, egyértelmű a különbség a kockázata, hogy a merevedési zavar alapján a vércsoportja. Az emberek a típus a a vagy B típusú, körülbelül 4-szer nagyobb a valószínűsége, hogy a merevedési probléma az, hogy a type O – férfiak, típus AB körülbelül 5-ször, mint valószínű.

Lehet, hogy a Merevedési Zavar a Vér Írja be Lehet kapcsolni?

Miért kellene így lennie? Néhány korábbi tanulmányok azt mutatták, hogy egy kis vér típusú (főleg AB) nagyobb valószínűséggel alakul ki a szív problémák, beleértve a eldugult hajók. Mert a pénisz erek kisebb, mint sok más hajók, lehet azt mondani, hogy hajlamos arra, hogy dolgozzon ki a lepedéket, a klumpa előtt. Ha dugulás, a vér nehezebben jön a péniszét, amely egy határozott hatással van az egész merevedési folyamat. Vagy lehet, hogy más okok miatt erre a linkre.

Persze, ez csak egy tanulmány, egyetlen célja, hogy megvizsgálja a számos lehetséges oka van. Még így is, a férfiak a nem-vércsoportja O lehet, hogy további intézkedéseket kell tartani a pénisz, a jó egészség feltétele, hogy elkerüljék a merevedési problémák.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *