Hogyan teszteljük az egészségre, amikor szembe erekciós problémájának?

Hogyan teszteljük az egészségre, amikor szembe erekciós problémájának?Nincs ember, aki üdvözli, hogy a merevedési problémák, de ezek meglehetősen gyakori, mint az ember öregszik. Amikor egy egészséges pénisz bár az elv ‘használd vagy elveszíted’ úgy tűnik, hogy alkalmazni.

Azt mondják, hogy a szex is lehet használni, mint egy módja annak, hogy csökkentsék az esélye annak, hogy a fejlődő merevedési problémák az első helyen. De nem rendszeresen a szex tényleg segít az ember ne fejlődő erekciós problémájának bakesalebetty?

Amíg nincs szilárd bizonyíték, a válasz nagy valószínűséggel igen, azt mondja Vinni, Tiszteletbeli Klinikai docens, az Orvostudomány a Monash Egyetem egy andrologist a Melbourne Cabrini Kórházba.

“Azt hiszem, talán nem, de nem hiszem, hogy ez egy bizonyított dolog. Nem hiszem, hogy elég volt a munka, hogy azt mondják, nincs bizonyíték arra, hogy ez a helyzet.”

Ez minden bizonnyal igaz azonban, hogy “egyre erekció segít megőrizni a pénisz egészséges” – mondja. Feltéve, hogy az embernek nincs mögöttes egészségügyi feltételek, így indokolatlan a törzs, a szíve azonban, hogy több szex “nem lenne káros az egész” , lehet, hogy hasznos.

Használd vagy elveszíted?

Szóval, ez az ember már semmit elveszíteni, amelynek keretében több szex, abban a reményben, hogy a pénisze néhány jó?

Valószínűleg nem, de vannak kivételek. A megterhelés a szex jár, nagyobb a kockázata a szív események azok számára, akik bizonyos típusú kezeletlen szívelégtelenség.

A szex, mint a gyakorlat. A szakértők szerint, szúró el, mint egy kilométer gyaloglás, vagy két jó ütemben. Aztán, hogy egy orgazmus, mint a futásnak pár emeletet.

A legtöbb ember számára biztonságos. De ha angina [által okozott mellkasi fájdalom csökken a vér áramlását a szív], súlyos magas vérnyomás [magas vérnyomás] vagy szívelégtelenség, hogy nem értékelték, illetve kezelt, nem lenne jó ötlet, hogy a start előmozdítása többet szexelsz, mert fokozott a kockázat társul.

Ha pedig már meg is kezdte észrevenni erekció probléma, hogy több szex nem valószínű, hogy elég lesz a saját helyrehozni a dolgokat. De biztosan jó móka lenne megpróbálni.

Ha szembe néhány bizonyíték a merevedési zavar, mint a korai magömlés vagy a képtelenség, hogy a merevedés az általános, az első szerv, hogy meg kell vizsgálni a pénisz. Bár az okokat, lehet messze. Mindegy lesz, hogy kizárják a sok befolyásoló tényezők erekció, mielőtt vissza a harci alakzat. Többnyire az ED eredménye problémák, általános egészség, beleértve a fizikai, illetve pszichés eltérések. Emeljük ki a szükséges vizsgálatok elvégzésére csak kezdeni.

Diabétesz teszt

Diabétesz tesztAmennyire a tanulmányok azt mutatják, hogy közel 50 % – a férfi fordul orvoshoz, ED cukorbeteg, még csak nem is voltak tudatában. Ez az oka, tipikus férfi a közép-korban körülbelül 40-es vagy 50-es években. Ezért először is meg kell tennie, hogy menjen a laboratóriumi, illetve ellenőrizze a vércukorszintjét. Vagy jobb, keresse fel orvosát, ő rendel éhgyomri vércukor vizsgálat. Ez egy egyszerű, viszonylag gyors teszt. A veszélyes szint 126 mg / deciliter vagyis a cukorbetegség, ha az eredmény nagyobb, mint 100, de alacsonyabb, mint 126 ez azt jelzi, hogy a prediabetes tartományban nagy a kockázata a fejlődését. Annak érdekében, hogy már nem is cukorbeteg ha a kielégítő eredmények itt kéne is egy orális glükóz tolerancia teszt. Miért olyan fontos, hogy biztos legyen? Mert a kezeletlen cukorbetegség károsítja az ereket, apránként, ami nem csak ED, de nagyon súlyos, irreverzibilis folyamatok. Ez a csendes gyilkos lehet olyan láthatatlan, nem mutat egyértelmű tünetek alig hiszem, amíg problémája van az erekció.

Máj -, vese-vizsgálatok.

Egy újabb vérvizsgálatot kell végezni, hogy bizonyítsa, a megfelelő máj -, vagy veseműködés. Emellett szükséges, hogy az elemzés a vizelet tudni, fehérje -, illetve egyéb jelzések fontos a vese vizsgálata.

A koleszterin teszt

Az elhízás nagyon komoly előfeltétele annak, hogy az impotencia. Még túlsúlyos vezethet, hogy ezt a problémát. Szóval, akkor logikus, hogy ellenőrizze a koleszterinszintet. Van egy norma az összkoleszterin-szintet, ami kevesebb, mint 200 mg/dL, a norma, a rossz koleszterin szintjét, ami 100-129mg/dL. Ha magas vérnyomás fennáll a veszélye, hogy a magas koleszterinszint. Ezért meg kell találni a vérnyomás, mert ha ez magas, akkor ez lehet az oka ED nélkül is a fenti egészségügyi feltételek. Az átlagos normális vérnyomás vagy az alatti 120 80. Bár, ez a norma függ a kortól.

Pénisz teszt

Pénisz tesztÉjszakai pénisz duzzanat kívánatos teszt. Ez azt mutatja, hogy egy férfi merevedési funkció alatt aludni. A norma hat erekció. Ha az ember kevesebb erekció, fennáll a veszélye, idegi zavarok, vagy rossz a vérkeringést a pénisz.

A teszt pénisz biothesiometry azt mutatja, érzékenység, hogy az elektromágneses rezgések alkalmazott, valamint ellenőrzi, hogy vannak-e olyan ideg károkért.

Hormon vizsgálatok

Az egyik legfontosabb vizsgálat tárgya a hormon állapot. Pajzsmirigy-funkció vizsgálat kell tenni, hogy megtudja, hogy a szint a nemi hormonok szabályozzák, hogy van-e hiány őket. A tesztoszteron szint is meg kell mérni, ha alacsony, nem lesz szükség a további vizsgálatot a prolaktin szintje, follikulus stimuláló hormon, luteinizáló hormon.

Általános vizsgálatok

A készlet vérvizsgálat néven egy teljes vérkép (CBC) kell tenni, többek között, mint amennyire ez határozza meg, hogy a vérszegénység kockázata, amely úgy tűnik, mivel egy alacsony vörösvértestszám. Ez a betegség vezet a fáradtság, s ennek eredményeként, hogy a merevedési zavar.

Annak érdekében, hogy csak az alapvető vizsgálatok, a beteg forduljon orvoshoz.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *