Hogyan lehet javítani a szexuális teljesítmény: a teljes útmutató (+9 technikák)

Hogyan lehet javítani a szexuális teljesítmény: a teljes útmutató (+9 technikák)Sok férfi szeretné manapság megérteni, hogy hogyan javítsák a szexuális teljesítményüket, és hogy hajlandók bármit megtenni érte.

Ez egyáltalán nem lep meg. Ezen az oldalon gyakran beszéltem a férfiasság hanyatlásáról, és nem telik el nap, hogy ne kapna e-mailt egy olyan férfi vallomására, aki már nem tud nyugodtan élni a szexben…

Az ok, amiért mondhatom, hogy tudom, némi http://nursing.hu/urotrin/ pontossággal, mi az oka a csökkenés a teljesítmény a férfi szexuális sok férfi panaszkodik.

És pontosan ezért döntöttem úgy, hogy írok egy kettős cikket, ahol mindent elmagyarázok, amit tudni kell, hogy növelje a szexuális teljesítményt férfi a természetes módon.

Miután elolvasta a cikket ezen az oldalon, akkor megy, hogy olvassa el a második rész, ahol elmagyarázom, hogyan lehet növelni a szexuális hatalom

1. RÉSZ: ITT VANNAK A FŐ OKAI A SZEXUÁLIS TELJESÍTMÉNY KIÁBRÁNDÍTÓ
Ha a szexuális teljesítményének csökkenését tapasztalja, vagy ha a teljesítménye fel-le van rendezve, az nagyon valószínű, mert ön egy ilyen helyzetben van:

Csökken az életkor miatt

Nem szeretnénk, hogy biztosan egy zseni, hogy megértsék, hogy a szexuális teljesítmény után 50 év minden bizonnyal hasonlítható ahhoz, hogy egy fiú. És még ha az évek a legjobbak is… A 60, 65, 70 éves vagy annál idősebb életszakaszok, amelyekben teljesen normális, hogy csökken a szexuális teljesítmény…

Többek között, a tesztoszteron csökken a korral. És jól ismert a kapcsolat a tesztoszteron és az erekció között.

Azonban, ha azok között vagy, akik átadták a fiatalság egy darab, ne ess kétségbe. Van hatvan és hetven éves több, mint vidám még mindig van egy nagy szexuális állóképesség, és közben a cikk fogom magyarázni, hogy hogyan tartják

A probléma, ha valami az ellenkezője!! A mai világban a jelenlét problémái már 40 évesek, sok esetben már azelőtt is. Az e-mailem szó szerint tele van 20-30 éves pasiktól kapott e-mailekkel, hogy nagy gondjaik vannak a lepedők között.

Tehát a kor minden bizonnyal kapcsolódik a szexuális erőhöz, de nem olyan szoros és fontos, mint sokan gondolnák…

Teljesítmény szorongás szexuális

A szexuális teljesítmény miatti szorongás a korunk súlyos problémája, ami minden korosztályt érint.

A félelem többé-kevésbé tartósan nem képes elérni vagy fenntartani egy erekciót, és nem képes kielégíteni a partner, ami a crescendo negatív érzelmek, mint a bűntudat, frusztráció és szégyen magukat.

A nagy probléma az, hogy a szorongás a szexuális teljesítmény köti az összes többi diszfunkció szexuális. Csak egyetlen” hiba ” az ágyban, vagy a szexuális teljesítmény nem kielégítő, hogy szabadjára enged egy igazi pokol a negatív gondolatok, hogy valójában akadályoz minden új kapcsolatot.

Szerencsére, vannak technikák leküzdeni teljesítmény szorongás szexuális… olvasson tovább és tudjon meg többet.

Stressz és életstílusStressz és életstílus

Természetesen, egy életmód nem egészséges lehet A nagy oka a szexuális teljesítmény szegény. Ne találjanak ki bizonyos a kerék, ha azt mondom, hogy:

Legyél kövér és ne legyen izmod…
Alacsony tesztoszteron szint…
Nem sportolok…
Szedjen gyógyszereket, mint antidepresszánsok vagy béta-blokkolók…
Alkoholt iszik és nikotint szív…
Gyakorlat néhány sport, távolsági kerékpározás és futás…
…ezek mind olyan helyzetek, amelyek árthatnak egy férfi szexuális teljesítményének. A többit elmondhatod az orvosoknak, még a híreknek és a magazinoknak is.

A gerenda mindig megpróbálja fenntartani az alacsony kortizol, a fő stressz hormon

Különböző okok

Végül, van egy sor meglehetősen nagy emberek, akik éltek fájdalmas élmények, amelyből kiemelkednek:Különböző okok

férfiak, akik elváltak, vagy akik elvesztették szeretett nőjüket.;
emberek, akik mély csalódottságot vagy megaláztatást szenvedtek.;
férfiak, akiknek sosem volt nőjük, és nem tudják, mit tegyenek, hogy ne okozzanak csalódást…
…és számtalan más esetet is láttam a számtalan történetben, amit minden nap olvasok.

Nagyon gyakran nehéz felkelni az ilyen helyzetekből. Tudom, mert én magam is nagyon kemény életet éltem, és tudom, milyen nehéz “férfinak lenni” az élet különböző nehézségei ellenére.

Azonban ez az, amit mi: mindig a legjobb, amit lehet. Húzd ki a golyókat, és nézz szembe a kihívással. Ember.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *